Op zondag 21 juni organiseerde tennisvereniging SVA zoals elk jaar weer een open ouder-kind toernooi. De deelnemers hoeven niet lid te zijn van tennisvereniging SVA. Iedereen kon dus meedoen met zijn/haar vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw of wie maar wil. Als de persoon maar 18 jaar of ouder is. De kinderen moeten 7 jaar of ouder zijn.

Het toernooi begon om 13:00 uur, en werd gehouden op onze tennisbanen op Sportpark d’ Olle Streek in Zevenhuizen. Dit jaar hadden we 7 deelnemende teams in de bekende categorie oranje van het KNLTB tenniskids programma. Een wedstrijd wordt dan gespeeld op een driekwart veld met oranje ballen. Deze ballen zijn iets groter en zachter waardoor het spel langzamer gaat en de kinderen de bal makkelijker terug kunnen slaan.

De middag begon met een klein beetje regen maar daarna bleef het gelukkig droog. De kinderen hadden er veel zin in en hebben erg hun best gedaan. Elk ouder-kind speelde 6 wedstrijden van 10 minuten. Het team met de meeste gewonnen punten werd eerste. Dit waren Neele en Bert Venekamp. Gefeliciteerd!

De volledige uitslag:

  1. Neele & Bert Venekamp
  2. Aaron Laanstra & Coby Holman
  3. Wies & Jeroen Dijk
  4. Louise Kalfsbeek & Johan van der Wal
  5. Pien Dijk & Merwin Tel
  6. Hannah & Henk van Dijken
  7. Susan Kuiper & Roely Venekamp