Op zondag 26 juni organiseerde tennisvereniging SVA zoals elk jaar weer een open ouder-kind toernooi. De deelnemers hoeven niet lid te zijn van tennisvereniging SVA. Iedereen kon dus meedoen met zijn/haar vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw of wie maar wil. Als de persoon maar 18 jaar of ouder is. De kinderen moeten 7 jaar of ouder zijn.

Het toernooi begon om 10:00 uur, en werd gehouden op onze tennisbanen op Sportpark d’ Olle Streek in Zevenhuizen. Dit jaar hadden we 7 deelnemende teams.

De wedstrijden moesten even onderbroken worden vanwege een flinke regenbui, maar daarna werd het gelukkig weer droog en konden we weer verder spelen. De kinderen hadden er veel zin in en hebben erg hun best gedaan. Elk ouder-kind speelde 6 wedstrijden, waarbij het team dat als eerste 10 punten haalde de wedstrijd had gewonnen. Het team met de meeste gewonnen wedstrijden werd eerste. Bij een gelijk aantal gewonnen wedstrijden gaf het resultaat van de onderlinge wedstrijd de doorslag.

Op basis van het onderlinge resultaat werd het toernooi gewonnen door Pien & Jeroen Dijk. Maar niemand ging met lege handen naar huis.Elke deelnemer kreeg een goodiebag mee dat werd aangeboden door Intersport Superstore Roden.

De volledige uitslag:

 

  1. Pien & Jeroen
  2. Sophie & Gea
  3. Mark & Bob
  4. Susan & Roely
  5. Bas & Anjo
  6. Afelien & Tineke
  7. Kirsten & Martijn