Voor de 34ste keer wordt door SVA het kerst-straten-volleybaltoernooi georganiseerd voor Zevenhuister straat en of vriendenploeg. Het toernooi wordt gehouden op

woensdag 28 en vrijdag 30 december 2016

Het is een recreatief toernooi, waar meespelen belangrijker is dan winnen!

  • De minimumleeftijd is 14 jaar.
  • Ieder team moet tenminste twee dames in het veld hebben staan.
  • In elk team mogen maximaal 2 NeVoBo-spelers gelijktijdig in het veld staan.
  • Alle teams spelen beide avonden.
  • De kosten bedragen € 10,- per team. Te betalen voor 20-12-2016. Rabobank.: NL34RABO0369254872 t.n.v. J.Nieboer o.v.v. <teamnaam>.

Opgave dient te geschieden vóór 12 december 2016. (Dit in verband met het tijdig gereed maken van de poule-indeling, wedstrijdschema.)

Opgave kan via mail bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze mail dien je de contactpersoon (naam+telf.nr.) en de naam van het team te vermelden. Als deze gegevens correct aangeleverd worden ontvang je een bevestiging van inschrijving en betaling.

Mocht je geen team kunnen samenstellen maar je wilt wel meedoen aan het volleybaltoernooi, dan kun je contact opnemen met de commissie volleybal. Wij proberen dan in overleg, alsnog je team compleet te maken. Als je straat niet meedoet met ons toernooi, wil je dit dan óók aan ons doorgeven.

Alvast onze hartelijke dank voor je medewerking en tot ziens op het toernooi.

Toernooi-commissie Stratenvolleybal

(Contactpersoon: Jan Nieboer, Evertswijk 27, telf. 0594-632269 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).